PAVLOVA TORT (e. beseetort)

Kätrin
Abikokk
2008-12-29 20:03:43
Mina sain ka eile oma esimese Pavlovaga maha. Nii kaua olen siin lugenud ja vaadanud neid kauneid pilte. Seni aga kuidagi asja edasi lükanud- ei ole tahtnud kollaseid niisama raisku lasta (eilsed läksid vanilje jäätise segusse). Pavlova tuli ime-ime hea. Tõeliselt mõnus. Pealt krõbe, seest pehme. Mul juhtus väike äpardus ka ja ei saanud valgeid korralikult vahtu (tükike munakollast jäi sisse), ms tähendab, et koguseliselt tuli valge massi vähe, kuid muidu kõik täitsa õige- kui siinsete piltidega võrrelda :) (tegin Nigella retsepti järgi) Tuleb kindlasti kordamisele. Väike edit: Ma kohe tahtsin teada, kuidas õige pavlova maitseb- seepärast olengi seda kolm korda teinud järjest- väike kinnisidee või nii, lausa :) Teisel korral sai palju hapet ja läks puhta aia taha :( Aga kolmas- vot see sai nüüd selline nagu olema peab (Nigella retsept)- seest nätske, pealt krõbe. Hommikuks oli vahukoor ilusti kokku sulanud koogiga ja nägi väga ilus välja(kaunistasin mandariini koorte ribadega) Ja peab tunnistama, et kõige esimene, mis küll tegelikult nässu läks, sest munavalged ei läinud vahtu ja oli selle tõttu ka õhem- ehk rohkem krõbedat, vähem nätsket osa, oli kõige parem. :) Vast saab nüüd mõneks ajaks rahu :D

Kätrini kokkamispäevik

Nipitiri
Abikokk
2009-01-11 13:01:03
Kuna eelmise aasta lõunasöögiteema on juba lukus, siis lisan viimase pavlova pildi siia ühisteemasse: vahukoore ja sulatatud astelpajumarjadega
Marju
Abikokk
2009-01-26 10:51:19
Eelmine kord kui Pavlovat tegin, ka talvel, proovisin siis kiiviga. Aga nüüd oli võimalus graanaatõuna seemneid peale panna ja oli tõesti hea, no peaaegu (aga siiski peaaegu) nagu suvine variant maasikatega.
Kärt
Abikokk
2009-04-06 13:17:01
Tegin ikkagi lõpuks ära :) Minu selle aasta sünnipäevatort Maitses hullult hästi, ei olnud üldse üleliia magus. Külalised olid ka maitsvusest peaaegu keeletud.

Kahekesi Kalamaja köögis

Allapalla
Kokaõpilane
2009-04-13 16:58:04
Üks küsimus selle pavlova kohta. Nimelt mul jäi kook täielikult küpsetuspaberi külge kinni :S täitsa võimatu on kooki terve tükina kätte saada :(( Nagu tallanahk seal küljes. Kas tegin midagi valesti?
Tiina
Abikokk
2009-04-13 21:24:04
Allapalla:
Üks küsimus selle pavlova kohta. Nimelt mul jäi kook täielikult küpsetuspaberi külge kinni :S täitsa võimatu on kooki terve tükina kätte saada :(( Nagu tallanahk seal küljes. Kas tegin midagi valesti?
Mul on besee siis paberi külge kinni jäänud, kui ei ole päris läbi kuivanud. Kui ta juba kuiv ja krõbe on, tuleb kenasti lahti.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Allapalla
Kokaõpilane
2009-04-13 22:22:52
Tiina:
Mul on besee siis paberi külge kinni jäänud, kui ei ole päris läbi kuivanud. Kui ta juba kuiv ja krõbe on, tuleb kenasti lahti.
Imelik. Tegin ilusti retsepti järgi. Ja ahjus oli ta 2 tundi kui nii võib öelda. Retsept pärineb siit samast ühe nami namika blogist. Üks rumal küsimus veel. Kui besee valmis,siis kas ma pean ta kohe küpsetuspaberilt eemaldama? Äkki ta sellepärast jäigi mul sinna kinni et ma ei eemaldanud kõpsetuspaberit,jätsin selle alla.
Allapalla
Kokaõpilane
2009-04-23 16:36:39
Palun kas keegi saaks tõlkida mulle seda videot pavlovast? http://www.youtube.com/watch?v=9Eq6kkqkSec Sain ise nii palju aru(kui sain õigesti?) et teeb 8 munavalgega,500 g suhkrut??? küpsetab vist 180/120. Mis ta veel pani sinna ja palju ja kaua ta küpsetas ahjus? Suur tänu kes viitsib aidata
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-04-23 16:54:54
Alla, see on seesama Nigella Pavlova retsept, lihtsalt topeltkogustega.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Allapalla
Kokaõpilane
2009-04-23 17:16:45
Pille:
Alla, see on seesama Nigella Pavlova retsept, lihtsalt topeltkogustega.
aa.. siis on tore :) Tänan Pille!!
<< 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 >>